• blog

   Er is behoorlijk wat vraag naar goedkope prepaid iPhones of in combinatie met sim only. Zelf koop ik al wat jaren geen iPhone meer in combinatie met een abonnement, je moet dan alsnog vaak bijbetalen en ik hoef ook niet persé de allernieuwste.

   Nu heb ik de iPhone 5 en ondanks dat er van de allernieuwste serie er inmiddels 9 miljoen stuks van zijn verkocht(!) wacht ik nog wel even. Ditzelfde heb ik ook gedaan toen de 4s uitkwam, ik heb toen de goedkopere maar net zo fijne iPhone 4 gekocht.

   De voordelen van prepaid zijn natuurlijk al lang bekend maar toch kan het lonen om eens te kijken hoeveel je nu eigenlijk belt en of dit niet opweegt tegen een abonnement. Nu kun je bij Ben een abonnement voor € 26 per maand afsluiten met een gratis iPhone, mijn tip zou zijn om hem wel te verzekering aangezien het een 24 maanden abonnement is.

   Mocht je toch een goedkope prepaid iPhone willen ga dan voor een iets ouder model bij Belsimpel hebben ze bijvoorbeeld ook nog de iPhone 4 op voorraad en die is ook gewoon nog beschikbaar in het zwart en in het wit vanaf € 365. 

   Kortom, wil je een goedkope iPhone met abonnement kijk dan even bij Ben 
   Wil je een los toestel met de goedkoopste iPhone kijk dan  even bij Belsimpel

   Ik blijf verder zoeken naar de meest interessante deals.

    

   blog