• Over PriePeet

   PriePeet is een initiatief van Joey 'Peet' Peters. Via zijn online marketing bureau geeft Joey al sinds 2006 advies aan bedrijven over het realiseren van hun online doelstellingen. In 2013 werd het tijd om de kennis van online marketing in te zetten voor prepaid bellen. In de eerste instantie ontstond PriePeet uit een grapje, de domeinnaam "Prepaid.nl" zou natuurlijk bij uitstek geschikt zijn maar al lang en breed bezet. Na een avondje kletsen met vrienden kwam al gauw de uitspraak: "Zoals je het zegt" naar voren. Een snelle zoekopdracht liet zien dat PriePeet.nl nog vrij was.

   Het doel van de site is om op onafhankelijke wijze inzichtelijk te maken wat er gebeurt in de wereld van prepaid bellen.
   De aanbieders van prepaid abonnementen als ook van sim only abonnementen staan overzichtlijk naast elkaar om het beste aanbod inzichtelijk te maken. Interessante nieuwtjes op het gebied van mobiele telefonie worden via de site gedeeld. Verder heeft de site een informeel karakter maar met een serieuze ambitie om te groeien naar dé site als het gaat om prepaid bellen. 

   Als je vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contact met ons op.