• blog

   Tijdelijk een frissere versie van de priepeet vergelijk prepaid aanbiedingen pagina, als het bevalt dan wordt de hele site zo.
   Ik vind zelf dat de goedkoopste prepaid aanbieder er best wat meer uit mag knallen. Verder zijn we bezig om een mooie overzichtelijk pagina te maken met interessante prepaid toestellen die er op de markt zijn. De laatste weken is er sinds de invoer van de nieuwe iPhone5 en samsung S4 een toename in het aantal zoekopdrachten naar goedkoop prepaid toestellen in combinatie met de oudere iphone 4 en samsung modellen.  

    

   lees verder blog
   blog

   Er is behoorlijk wat vraag naar goedkope prepaid iPhones of in combinatie met sim only. Zelf koop ik al wat jaren geen iPhone meer in combinatie met een abonnement, je moet dan alsnog vaak bijbetalen en ik hoef ook niet persé de allernieuwste.

   Nu heb ik de iPhone 5 en ondanks dat er van de allernieuwste serie er inmiddels 9 miljoen stuks van zijn verkocht(!) wacht ik nog wel even. Ditzelfde heb ik ook gedaan toen de 4s uitkwam, ik heb toen de goedkopere maar net zo fijne iPhone 4 gekocht. 

   lees verder blog
   blog

   Prepaid maar dan zoals je het zegt, dat is het idee achter PriePeet. Ik ben eigenwijs genoeg dacht ik bij mezelf dus ik ging ervoor. Priepeet.nl moet een leuke, informatieve site worden over prepaid bellen. Wat zijn de voordelen, nadelen, waar loop je tegenaan enzovoort. Priepeet is dus prepaid maar dan anders geschreven. Door op het tekstbalkje te klikken bij mijn logo kun je gezellig via twitter met me kletsen. Gewoon even doen dus, vind ik erg leuk. Voor de cappucino drinkers onder jullie, dit is wat er gebeurt als je losgaat met een bus cacao.

   lees verder blog
   blog

   Volgens de tweede kamer zou beltegoed minimaal een half jaar lang houdbaar moeten blijven. De consumentenbond heeft uitgezocht dat er maandelijks 68 miljoen aan beltegoed vervalt. Dit is uiteraard niet alleen aan prepaid tegoed maar ook abonnementen.

    

   lees verder blog